Forretningsidé

Riktig Sikring skal være en sikkerhetsleverandør som leverer enkle, intuitive og smarte produkter og løsninger til konkurransedyktige priser til  privatmarkedet.
 Med markedets aller frieste løsninger, og bransjens mest kostnadseffektive oppsett, skal Rikrig Sikring være et lønnsomt alternativ for ALLE.
 Om Riktig Sikring

Riktig Sikring er en sikkerhetsleverandør for både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Riktig Sikring selger frie alarmløsninger som gjør at du som kunde står fritt til å velge den løsningen som passer best. (Ingen låste pakkeløsninger)
Riktig Sikring skal ved hjelp av dagens teknologi, og innovasjon lage de beste, billigste og sikreste alarmløsningene for både bedrift, og private boliger. Du skal alltid kunne ha tillit til at du får en av markedets beste løsninger og priser når du er kunde av Riktig Sikring!
Riktig Sikring har sitt hovedkontor i Horten som ligger i Vestfold fylke. Med 16 års erfaring fra bransjen, skal du som kunde alltid føle deg trygg på at du får den riktige veiledningen, løsningen og den beste servicen til den riktige prisen!

 
© Riktig Sikring AS
Org.nr: 920629636